Έδρανα Βουλής: Πού και ΓΙΑΤΙ κάθισαν τα κόμματα
10 months, 21 days ago
6

Οι νέοι βουλευτές μπήκαν για πρώτη φορά στην Βουλή, καθώς πραγματοποιήθηκε η βαθμολογία.

Η νέα Βουλή έχει διαφορετική την κοινοβουλευτική σύνθεση αυτή την τετραετία με τις προσθήκες τριών νέων κομμάτων, την Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα Νίκη και τους Σπαρτιάτες.

Χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά, χαιρετισμούς και selfies  κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από τα έδρανα, που γέμισαν με νέα πρόσωπα. Υπήρξαν και πηγαδάκια μεταξύ των βουευτών!!!

Ίσως ένα από τα όποια σημαντικά σημεία της ημέρας είναι το πώς κάθισαν τα κόμματα στα έδρανα!

Η Νέα Δημοκρατία κάθεται στις δύο δεξιές πτέρυγες και στο κέντρο της κεντρικής πτέρυγας, δείχνοντας πως πλέον ρίχνει βάρος στο κέντρο!!!

Το ΠΑΣΟΚ κατέλαβε τις θέσεις στα μπροστά έδρανα της κεντρικής πτέρυγας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετούνται στα μπροστινά έδρανα της κεντροαριστερής πτέρυγας – Οι δυο τους θα δώσουν μάχη για την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ δεν αποκλείεται στελέχη να έρθουν αρεκτά… κοντά.

Πίσω από την ΝΔ κάθονται οι βουλευτές του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης. Πίσω από τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ κάθονται οι βουλευτές της «Νίκης». Τα δυο κόμματα αναμένεται να «μονομαχήσουν».

Δίπλα τους και προς τα αριστερά βρίσκονται οι βουλευτές των Σπαρτιατών, οι οποίοι έχουν πάρει θέση πίσω από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναμένεται να αποτελέσουν πολλάκις το επίκεντρο, κατά της Αριστεράς!

Η ΚΟ του ΚΚΕ κατέλαβε τις θέσεις στην αριστερή πτέρυγα και πίσω της τοποθετήθηκε η ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας. Τα δύο κόμματα αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους!!!

el.gr