«Έφυγε» σε ηλικία 51 ετών ο ιατρός της Βουλής
3 years, 7 months ago
6

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη Βουλη η είδηση του θανάτου του ιατρού του κοινοβουλίου Ιωάννη Μητρόπουλου, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταιο διάστημα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία “χτυπημένος” από υποκείμενο νόσημα.

Ο 52χρονος ιατρός παρείχε επι χρόνια τις ιατρικές υπηρεσίες στη Βουλή και ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στους βουλευτές, εργαζόμενους και δημοσιογράφους.

Για την απωλεια του ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε τα θερμα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δήλωσε πως:

«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Η σύζυγος του Ιωάννη Μητρόπουλου νοσηλευόταν επίσης με Covid-19 και κατάφερε να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία για την υγεία της, παίρνοντας εξιτήριο για το Σάββατο.