«Εγώ σήμερα θα το πω»: Επιτέλους μια δημοσιογράφος βγήκε και είπε τα πράγματα με το όνομά τους
1 year, 24 days ago
6

Σε μία εκ βαθέων αποκάλυψη προχώρησε η δημοσιογράφος, Στέλλα Γκαντώνα για την εκπομπή της με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, «Mega Σαββατοκύριακο».

«Ο φίλος μας, ο Αριστείδης, λέει “πολύ καλά προσεγγίζετε το θέμα. Μια θερμή παράκληση, μην ξεχάσετε το θέμα αυτό μεθαύριο που θα έχετε άλλα θέματα επικαιρότητας”. Φίλε Αριστείδη, εμείς εδώ πέρα, κάθε φορά που θα προκύπτει ένα ζήτημα και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε με τους αρμόδιους, θα το φέρνουμε στην επικαιρότητα», είπε αρχικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος με αφορμή ένα μήνυμα από έναν τηλεθεατή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Στέλλα Γκαντώνα είπε από την πλευρά της: «Να πούμε και κάτι άλλο; Να σας πούμε τώρα ότι δεν έχετε δίκιο; Πόσες φορές έχουμε ασχοληθεί με θέματα που έχουν ξεχαστεί μετά από εμάς τους ίδιους; Εγώ, σήμερα, θα το πω, Ντίνο. Μη λέμε ψέματα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη. Γιατί πηγαίνουμε εκεί που μας πηγαίνει η επικαιρότητα, το οποίο δεν είναι πάντα επιτυχές, ενδεχομένως να είναι και ανεπιτυχές».

«Ακολουθούμε πολλές φορές το κύμα της επικαιρότητας.Και ειδικά εδώ σε αυτήν την εκπομπή, όπως έχετε δει, διαβάζουμε και τα μηνύματά σας», πρόσθεσε επίσης ο Ντίνος Σιωμόπουλος ενώ η δημοσιογράφος τόνισε, τέλος: «Και κάνουμε και μια αυτοκριτική, έτσι όπως μας πρέπει».