Εκλογές: Ηττήθηκε στο Ναύπλιο ο δήμαρχος που πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στον αντίπαλό του
9 months, 9 days ago
6

Δεν του πήγαν και τόσο καλά του νυν δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου τα βίντεο, στα οποία καταγράφηκε να πετάει σκουπίδια και περιττώματα, στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου και υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Ορφανού.

Με την ενσωμάτωση στο 97,26% ο Δημήτρης Ορφανός εξελέξη με 63,69% (9.874 ψήφους) του Δημήτρη Κωστούρου που συγκεντρώνει 36,31% (5.630 ψήφους).

Ο υποψήφιος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, ο οποίος έχει καταθέσει (στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου) μήνυση κατά του απερχόμενου δημάρχου για εξύβριση, απειλή και απόπειρα παράνομης πράξης, καθώς τον έχει καταγράψει σε περισσότερα από 20 βίντεο να πετά σκουπίδια, ως και περιττώματα στην εξώπορτα του σπιτιού του, προηγείται με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό σε μια διαμάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων η οποία βγήκε εκτός ορίων στα μέσα Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι ο νυν δήμαρχος κ. Κωστούρος, είχε παραδεχθεί με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα την πράξη του, δηλώνοντας ότι επηρεάστηκε από την «τοξική» αντιπαράθεση.

«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού», έγραφε ο κ. Κωστούρος.