Έκοψε τα ναρκωτικά και…μεταμορφώθηκε (φωτογραφίες)
3 years, 7 months ago
6

Αποφάσισε να αποτοξινωθεί από το κρακ και την ηρωίνη  και μεταμορφώθηκε. Η Ντέμι Νικόλ Ντάνλοπ από το Έλγιν της Σκωτίας είχε εθιστεί σε ναρκωτικές ουσίες για δυο χρόνια. 

Εκανε  καθημερινή χρήση ηρωίνης και κράκ. Πέρα από όλους τους άλλους κινδύνους, ανάμεσα στις παρενέργειες  ήταν ότι έχασε πάρα πολλά κιλά. Ήταν σχεδόν αποστεωμένη. Και όχι μόνον αυτό. Το κορμί της ήταν γεμάτο σημάδια από πυώδεις μολύνσεις.

pjimage__2_

Η 27χρονη που έβλεπε το σώμα της να… λιώνει από τις εξαρτήσεις αποφάσισε, με προτροπή και των δικών της ανθρώπων, να κάνει μια νέα αρχή, καθαρή από ουσίες.  Μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, με τα αποτελέσματα, μόλις τέσσερις μήνες μετά, να είναι εντυπωσιακά. Οχι μόνο κέρδισε ξανά τη ζωή της, αλλά και το σώμα της.  Η μεταμόρφωση ήταν τόσο εντυπωσιακή που αποφάσισε να μοιραστεί την περιπέτειά της στα  social media.

pjimage

«Τώρα είμαι απολύτως καθαρή τόσο από το κρακ, όσο και από την ηρωίνη για τέσσερις μήνες», έγραψε στα social media και ανέβασε φωτογραφίες της από το πώς ήταν πριν και πως έγινε για να ενθαρρύνει και άλλους τοξικομανείς να την ακολουθήσουν.

pjimage__1_

Η Ντέμι Νικόλ που συνεχίζει την θεραπεία της σε νοσοκομείο πρόσθεσε: «Νιώθω ελεύθερη- Αποφάσισα να δημοσιοποιήσω την ιστορία μου για να δώσω ελπίδες στους εξαρτημένους» .