Εκτέλεση στην Καλλιθέα: Δολοφόνησαν με τρεις σφαίρες τον Ευάγγελο Πάλλη
3 years, 5 months ago
6

Εκτέλεσαν στην Καλλιθέα γνωστό όνομα στον κόσμο της παρανομίας, που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία.

Άγνωστοι λίγο μετα τις πέντε το πρωί εκτέλεσαν με πυροβόλο όπλο τον 60χρονο Ευαγγελο Πάλλη γνωστό με το προσωνύμιο «Απάτσι» στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου δύο χρόνια

Τον Πάλλη βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Εκεί οι  πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε πως ο Πάλλης είχε δεχθεί τρεις σφαίρες με τους αστυνομικούς να περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Στην περιοχή της εκτέλεσης έχει μεταβεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Ποιος ήταν ο «Απάτσι»

Ο Ευαγγελος Πάλλης, στα χρόνια της παρανομίας του, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα απο εκτέλεση συμβολαίων θανατου.

Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικα παραπτώματα καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον έφεραν κοντα στους αντιεξουσιαστες.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: protothema.gr