Έλενα Ακρίτα: «Eίμαστε στο 35% και θα ξαναπάμε εκεί» λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ
10 months, 29 days ago
6

Τη… δημιουργική λογιστική επικαλέστηκε η υποψηφία στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, στην προσπάθειά της να ανυψώσει το ηθικό των οπαδών του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου μετά τη βαριά ήττα στις κάλπες του Μαΐου.

Σύμφωνα με τα «απλά μαθηματικά» που επικαλέστηκε η Έλενα Ακρίτα σε συγκέντρωση οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα είναι τελικά στο 35% και όχι στα επίπεδα του 20% όπως το δίνουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου.

«Δεν είμαστε το 3% και δεν είμαστε το 20%, είμαστε πολύ παραπάνω» ακούγεται να λέει η Έλενα Ακρίτα, η οποία, μάλιστα, εμφανίζεται σίγουρη ότι «είμαστε το 35% και θα ξαναπάμε εκεί και θα το δείτε».

Σύμφωνα με τα… ακρίτεια μαθηματικά «αν το 40% ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (σ.σ. στις εκλογές του Μαΐου), τότε το 60% δεν τον ψήφισε. Αν βγάλω άντε ένα 10% σκάρτο, πόσο να είναι οι ακροδεξιοί που θα μας τιμήσουν (sic) με την παρουσία τους στη Βουλή, αυτό σημαίνει ότι ένας στους δύο Έλληνες δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη».

«Δεν είμαστε το 3%, δεν είμαστε το 20%, είμαστε το 35% και θα ξαναπάμε εκεί και θα το δείτε» κατέληξε για τον ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία της η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε το βίντεο