Έλενα Ασημακοπούλου – Το σπαρακτικό μήνυμα για την πυρκαγιά που απείλησε το σπίτι της
2 years, 8 months ago
6

Οι πυρκαγιές των τελευταίων εννιά ημερών έχουν εκτοπίσει αμέτρητους ανθρώπους από τα σπίτια τους, έχουν καταστρέψει αμέτρητες περιουσίες και σύμφωνα με εκτιμήσεις κοντεύουν να απανθρακώσουν σχεδόν ένα εκατομμύριο στρέμματα γης.

Ανάμεσα στους πολίτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους ανήκει και η Έλενα Ασημακοπούλου, που ζει μαζί με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο, και την κόρη τους στον Άγιο Στέφανο.

Ευτυχώς, οι ίδιοι έχουν πλέον επιστρέψει στο σπίτι τους, όμως οι στιγμές τρόμου που έζησαν αυτές τις ημέρες, σε συνδυασμό με την ευρύτερη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, οδήγησαν τη γνωστή ηθοποιό σε ένα ξέσπασμα μέσω του Instagram.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου τόνισε ότι έχει κουραστεί με την κατάσταση που επικρατεί, αφού οι πυρκαγιές μαίνονται ακόμα, αλλά και τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Έτσι, η Έλενα Ασημακοπούλου ξέσπασε, γράφοντας:

«Κουράστηκα… Ανέβηκαν τα κρούσματα στις 4.000. Εδώ και 8 μέρες καίγεται η μισή Ελλάδα. Η οικονομία πάει κατά διαόλου. Η κακία και η αγένεια ορισμένων ανθρώπων δεν περιγράφεται. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

»Δεν θέλω άλλη τηλεόραση. Δεν θέλω άλλες άσχημες ειδήσεις. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες. Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μην κολλήσω Covid. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έλεος»

Δείτε τα stories της ηθοποιού: