Ελληνική Λύση για την 49η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Η μόνη αποδεκτή λύση για το Κυπριακό είναι η άνευ όρων απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό
11 months, 23 days ago
6

«Σαν σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σε ευρωπαϊκό έδαφος, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του κυπριακού ελληνισμού. Η λεγόμενη “διεθνής κοινότητα”, όχι μόνο δεν έχει τιμωρήσει την Τουρκία για αυτό το θηριώδες έγκλημα, όπως άλλωστε παραμένει ατιμώρητη και για όλες τις φρικτές γενοκτονίες που έχει διαπράξει, αλλά αντίθετα ανέχεται τον “Αττίλα 3” που διαπράττει ο Ερντογάν στα Βαρώσια», τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης.

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υπογραμμίζει ότι «η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου και η εθνοκάθαρση 200.000 Ελλήνων αποτελεί ντροπή για ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά και για την Ελλάδα» και πως «η εθνεγερσία του 1821 παραμένει ατελής, όσο υπάρχει έστω και ένας Τούρκος στρατιώτης, έστω και ένας Τούρκος έποικος στην Κύπρο. Η μόνη αποδεκτή λύση για το “Κυπριακό” είναι η άνευ όρων απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό».

real.gr