Εντοπίστηκαν DNA και αποτυπώματα του Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο στο αυτοκίνητο και στο σπίτι στη Λούτσα
10 months, 1 day ago
6

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της πρωτοφανούς εκτέλεσης των έξι ανδρών στη Λούτσα καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση εντόπισαν στο σπίτι που διέμεναν τα θύματα στη Λούτσα αλλά και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, αποτυπώματα και DNA του Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λίγες ώρες μετά το μακελειό.

Πρόκειται για εξέλιξη που συνδέει άμεσα τον 32χρονο Suleyman D. με την ομάδα των έξι, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως πρόκειται για τον άνθρωπο που τους πρόδωσε και τους οδήγησε στην ενέδρα θανάτου. 

Με δεδομένο το γεγονός ότι τα αποτυπώματα του βρέθηκαν τόσο εντός του σπιτιού στη Λούτσα, όσο και εντός του αυτοκινήτου, το πιθανότερο είναι ο 32χρονος να συναντήθηκε με τα θύματα, να επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με σκοπό να διαφύγουν από την Ελλάδα και στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως, να άνοιξε την πόρτα και να ακολούθησε το μακελειό.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί, μετά από ανάλυση κάποιων εκ των κινητών των θυμάτων και του συλληφθέντα, έχουν εντοπίσει συνομιλίες γραμμένες στα τουρκικά οι οποίες πρόκειται να προσφέρουν περισσότερα στοιχεία και ίσως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.