«Εστελνε ροζ βίντεο στον αδελφό του θύματος» – Αφαντη η 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό -Βίντεο
1 month, 3 days ago
6

«Φοβάμαι για τη ζωή μου γι’ αυτό δεν παραδίνομαι», λέει η 38χρονη.

Δεν παραδίδεται στις Αρχές η 38χρονη από το Ηράκλειο, που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο της πόλης, παρά το γεγονός ότι το αυτόφωρο έχει λήξει και οι Αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

«Αυτοί οπλοφορούν, εγώ πήρα το υγρό νόμιμα από το ίντερνετ. Μου το έφερε εταιρεία κούριερ στο σπίτι. Δεν είναι βιτριόλι, είναι “τύπου ακουαφόρτε”», είπε η ίδια μιλώντας στο Star, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Στο μεταξύ, ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, καθώς υπέστη βαθύ χημικό έγκαυμα και ο δρόμος προς την αποκατάστασή του είναι μακρύς. Μάλιστα, κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι.

Σύμφωνα με το Star, τo οικογενειακό περιβάλλον του θύματος κάνει λόγο για «ροζ» φωτογραφίες της κοπέλας στον αδελφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, εκτιμώντας ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Και όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

«Θόλωσα… απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Όπως υποστηρίζει η 38χρονη, ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε συνεχώς με αποτέλεσμα, όπως είπε, το μοιραίο βράδυ να «θολώσει».

«Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί» είπε η 38χρονη μητέρα. «Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα», περιέγραψε η ίδια στην ΕΡΤ.

Όπως λέει, είχε μια μικρή ποσότητα μαζί της και δεν ήταν βιτριόλι: «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου». Η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν πήγε με πρόθεση να τον βλάψει στο ξενοδοχείο. «Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές . Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο».