Εθνικός κίνδυνος: «Εξαφανίστηκαν» 32,000 μετανάστες που δεν πήραν άσυλο!
3 years, 7 months ago
6

Θέμα εθνικής ασφάλειας συνιστά το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες κινούνται ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα χωρίς κανείς να γνωρίζει που βρίσκονται και τι κάνουν.

Είναι πραγματικά αδιανόητο και εκθέτει κυβέρνηση και κράτος το γεγονός ότι 32.000 παράνομοι μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα ως δήθεν δικαιούντες άσυλο, κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν και κανένας δε γνωρίζει που βρίσκονται. Ο αριθμός είναι τεράστιος και φυσικά το γεγονός ότι απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασύλου όλων αυτών, τους καθιστά πραγματικό κίνδυνο για την Ελλάδα. Ένας κίνδυνος ο οποίος σε συνδυασμό με τα γεγονότα στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τις τρομοκρατικές επιθέσεις, την τακτική της Τουρκίας να ενεργοποιεί ισλαμιστές για να προωθεί τα συμφέροντα της και να τους χρησιμοποιεί ακόμα και σε πολεμικές επιχειρήσεις, πρέπει να αντιμετωπιστεί τάχιστα.

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβουμε τον κίνδυνο που αποτελούν δεκάδες χιλιάδες εξαθλιωμένοι, προερχόμενοι από ισλαμικές χώρες στην πλειοψηφία τους, παράνομοι πλέον μετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι χωρίς την δυνατότητα άμεσου εντοπισμό τους. Οι ευθύνες του κράτους και της κυβέρνησης είναι τεράστιες διότι γνώριζαν πολύ καλά ότι ένα μεγάλο μέρος των αιτούντων άσυλο δεν το δικαιούταν! Έπρεπε τουλάχιστον να είχαν ενεργοποιηθεί προαναχωρησιακά κέντρα κλειστού τύπου, ώστε αυτοί που οι αιτήσεις ασύλου τους δεν θα γινόντουσαν δεκτές, θα απελαύνονταν οργανωμένα.

Ειδικά τώρα με τα κατασταλτικά μέτρα συνολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, είναι μοναδική ευκαιρία για τον εντοπισμό τους, πριν ζήσουμε καταστάσεις τις οποίες δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε.

newsbreak.gr