Εξέδιδαν και άλλα κορίτσια – Νέα στοιχεία – σοκ για την υπόθεση βιασμού 14χρονης στη Νέα Σμύρνη
1 year, 17 days ago
6

Η ιστοσελίδα για τα ραντεβού και ο τιμοκατάλογος της κτηνωδίας.

Το οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων και ενήλικων κοριτσιών ερευνούν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, έπειτα από την αποκάλυψη της υπόθεσης της 14χρονης τροφίμου σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, η οποία γλίτωσε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή από τα «νύχια» των μαστροπών της. Οι δύο φερόμενοι ως μαστροποί της 14χρονης έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Πρόκειται για έναν 29χρονο αλλοδαπό, πατέρα τριών παιδιών, και έναν πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος μάλιστα είχε προχωρήσει σε καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου σε τηλεοπτικές εκπομπές, χωρίς όμως ποτέ να κληθεί να δώσει επίσημη κατάθεση στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές. Οπως έχει αποκαλύψει η Realnews, πίσω από την παγίδευση της 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε ίδρυμα μαζί με τη 16χρονη αδελφή της, βρίσκεται ένα ολόκληρο κύκλωμα, το οποίο εξωθεί στην πορνεία ανήλικα αλλά και ενήλικα κορίτσια, μέσω ιστοσελίδων ερωτικών αγγελιών.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το 14χρονο παιδί, σε μια νέα κατάθεση που έδωσε σε ειδικούς παιδοψυχολόγους και δικαστικούς λειτουργούς, περιέγραψε ένα καλά δομημένο κύκλωμα, το οποίο φαίνεται να δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα δυτικά προάστια της Αττικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε πως ο 29χρονος αλλοδαπός, με το όνομα Ταχίρ, αφού την προσέγγισε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κέρδισε την εμπιστοσύνη της, της ζήτησε να συναντηθούν, όπως και έγινε, αφού πρώτα η 14χρονη παραβίασε για πολλοστή φορά το ωράριο εξόδου της δομής. Σταδιακά, ο 29χρονος και ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» έμπλεξαν στα δίχτυα τους το παιδί, πείθοντάς το πως θα βγάλει πολλά χρήματα εάν τους ακούσει και δεχθεί να βάλουν αγγελία σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών και ραντεβού με αμοιβή.

Η «ταρίφα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη φέρεται να είπε στη δεύτερη και πιο αποκαλυπτική κατάθεσή της πως κυρίως ο Ταχίρ τής έλεγε ότι μέσα από σελίδα γνωριμιών και ερωτικών ραντεβού επ’ αμοιβή θα την εμφάνιζαν ως 17χρονη και η «ταρίφα» για κάθε ερωτικό ραντεβού θα ήταν 120 με 150 ευρώ για τους αγνώστους και 100 ευρώ για τους γνωστούς και φίλους των ανθρώπων που «τρέχουν» το κύκλωμα. Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να υποσχέθηκε στην ανήλικη πως θα της δίνει το ποσό των 50 ευρώ για κάθε ραντεβού και, μάλιστα, της ζήτησε να φύγει εντελώς από το ίδρυμα και να πάει μαζί του στην Ελευσίνα, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα, στο οποίο θα ελάμβαναν χώρα τα ερωτικά ραντεβού. Το πρώτο ραντεβού κλείστηκε σε κακόφημο ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου για λογαριασμό ενός φίλου του που ακούει στο όνομα «Ρουσλάν» και είναι ή βουλγαρικής ή γεωργιανής καταγωγής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος καταζητείται ως κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου.

Πλέον -και έπειτα από την αποκαλυπτική κατάθεση του παιδιού τόσο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση όσο και οι δικαστικοί λειτουργοί που πραγματοποιούν την κύρια ανάκριση είναι πεπεισμένοι πως έχουν να κάνουν με ένα ευρύτερο κύκλωμα μαστροπείας και παιδεραστίας, το οποίο θησαυρίζει εκμεταλλευόμενο ευάλωτα ανήλικα κορίτσια αλλά και ενήλικες κοπέλες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση ή δυσχερή κοινωνική κατάσταση. Σημαντικό ρόλο στις έρευνες, τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο, έχουν οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές των δύο προφυλακισμένων δραστών, αλλά και το κινητό της 14χρονης, προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο Ταχίρ και να αποκωδικοποιήσουν τη μέθοδο που χρησιμοποιούν για την προσέγγιση ανήλικων κοριτσιών.

Ο ρόλος του «Ρουσλάν»

Στο μεταξύ, ο άνθρωπος που φέρεται να βίασε το παιδί, την προπερασμένη Κυριακή, σε κακόφημο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, καταζητείται από τις Αρχές, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως ίσως παίζει κεντρικό ρόλο στο εν λόγω κύκλωμα παιδεραστών. Ο συγκεκριμένος άνδρας, τον οποίο το παιδί αρνήθηκε να κατονομάσει στην πρώτη κατάθεση που έδωσε, καθώς δεν επιβεβαίωσε πως βρέθηκε μαζί του, φρόντισε να εξαφανίσει αμέσως τα ίχνη του από τη στιγμή που έγινε γνωστή η φρικιαστική υπόθεση.

Ωστόσο, οι δύο συλληφθέντες όχι μόνο τον κατονόμασαν ως βιαστή του παιδιού, αλλά έδωσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών ακόμα και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να είπε στην κατάθεσή του πως ο συγκεκριμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 24 ετών, έχει το παρατσούκλι «Ρουσλάν» και η χώρα καταγωγής του είναι η Βουλγαρία ή η Γεωργία. Αυτό που ωστόσο προβλημάτισε τους αστυνομικούς ήταν μια αναφορά ενός εκ των συλληφθέντων, ο οποίος φέρεται να είπε για τον «Ρουσλάν» πως είναι μπράβος σε κακόφημα νυχτερινά κέντρα με γυναίκες στο Μεταξουργείο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα κατά καιρούς απασχολείται και ως συνοδός ασφαλείας σε άτομα «που έχουν πολλά χρήματα και χρειάζονται προστασία». Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο ο μυστηριώδης «Ρουσλάν» να οπλοφορεί παρανόμως.