Εξωφρενική ανάρτηση Αντιδημάρχου Αθηναίων νοστάλγησε το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin του
3 years, 2 months ago
6

Μπορεί η χώρα να μαστίζεται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού και να είναι τριψήφιος ο αριθμός των καθημερινών θανάτων από τον φονικό ιό, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει ορισμένους αμετανόητους στο να νοσταλγούν πολυτέλειες και εξορμήσεις στο εξωτερικό παρά το lockdown.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε παρόμοιου ύφους ανάρτηση που έκανε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος.

Στην ανάρτησή του λοιπόν ο κ. Μακρόπουλος φωτογραφίζεται μπροστά στο αυτοκίνητό του, μάρκας Aston Martin και σχολιάζει με ύφος… “Λουδοβίκου” τα εξής:

“Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!”.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών σχολίων, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να την κατεβάσει από το προφίλ του στο Facebook.
Ποιος είναι ο Νίκος Μακρόπουλος

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη “Αθήνα Ψηλά” για τον δήμο Αθηναίων. Ο κ. Μακρόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Μυήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης από τον αείμνηστο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Πλυτά. Το 1998 απόκτησε την Ευρώπη Ασφαλιστική.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece, Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Υπήρξε Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μέλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ΓΓ του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών, Μέλος, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Το 2018 έλαβε τη διάκριση του “Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς”.