Φάουλ Άδωνι: Αρνήθηκε να ακούσει μαθήτρια – «Είναι κακομαθημένα, έχω δουλειές»! (Video)
3 years, 6 months ago
6

Προκλητικά ερειστικός και δίχως την παραμικρή διάθεση καν να συζητήσει με τους μαθητές που αγωνίζονται για ένα καλύτερο σχολείο, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά το πρωί της Παρασκευής στο MEGA ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Με το γνωστό του απόλυτο ύφος, αφού χαρακτήρισε τους μαθητές ανεξαιρέτως «κακομαθημένους» στη συνέχεια αρνήθηκε να ακούσει μία μαθήτρια, λέγοντας πως έχει δουλειά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης.παράλληλα τσουβάλιασε όλους όσους συμμετείχαν στο μαζικότατο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης λέγοντας οτι είναι αναρχικοί.

«Όποιος θέλει να κάνει κατάληψη, ας κάνει κατάληψη. Θα παίρνει απουσία. Και αν θέλει να μείνει στην ίδια τάξη, θα μείνει στην ίδια τάξη. Τελεία!», σημείωσε.

Μάλιστα, όταν οι υπεύθυνοι της εκπομπής  «Κοινωνία Ώρα MEGA» κατάφεραν να βγάλουν μία μαθήτρια στον αέρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι απλά απέφυγε να συμμετέχει σε διάλογο μαζί της, αλλά αρνήθηκε ακόμα και να την ακούσει, λέγοντας «έχω δουλειές».

Τέλος, έφτασε στο σημείο να κάνει υποδείξεις στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία ήταν πιο ανοιχτή με τα παιδιά και ζητούσε να υπάρξει ενημέρωση, λέγοντάς της πως δίνει λάθος μηνύματα.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω video: