Γαλλία & Αυστρία τα έβαλαν με τον Ερντογάν και δέχθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις – Τυχαίο;
3 years, 5 months ago
6

Καθόλου τυχαίο δεν φαίνεται να είναι οι δύο τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Αυστρία, δυο χώρες που έχουν επικρίνει έντονα τον Τούρκο πρόεδρο και ταχθεί με την Ελλάδα.

Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και ο Ενες Καντέρ.

Ο Ενές Καντέρ είναι… επικηρυγμένος στην πατρίδα του την Τουρκία, με τον ίδιο να έχει καταγγείλει αμέτρητες φορές το καθεστώς Ερντογάν, ωστόσο ο άσος των Μπόστον Σέλτικς έδωσε νέα διάσταση στην κόντρα του.

Ο Τούρκος σέντερ με ανάρτηση του στο twitter κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι… «εξάγει πλέον την τρομοκρατική του νοοτροπία» κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι με τη ρητορική μίσους που αναπτύσσει μέσα από τους λόγους του όπλισε τα χέρια των τρομοκρατών.

«Ποιες είναι οι πιθανότητες αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις που γίνονται στην Ευρώπη, λίγο μετά που ο Δικτάτορας Ερντογάν είπε: ‘Οι Ευρωπαίοι δεν θα μπορούν να περπατήσουν στους δρόμους τους σε ασφάλεια’.
Εξάγει την τρομοκρατική του… νοοτροπία. Πρέπει να τον σταματήσουν», ήταν το ποστάρισμα του το οποίο συνοδεύονταν από διάφορα βίντεο με τις συγκεκριμένες ατάκες του ‘Σουλτάνου’.