Γεωργιάδης: Προδότες όσοι δεν μετέχουν στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδημίας
3 years, 5 months ago
6

Σφοδρή επίθεση στους αρνητές μάσκας και σε όσους δεν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων χαρακτήρισε «προδότες» όσους καταστρατηγούν τα μέτρα και με αφορμή τις εικόνες πολιτών που επιχείρησαν να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου είπε: «Όποιος αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια. Όποιοι δεν συμμετέχει σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες».

Νωρίτερα ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση επιτέθηκαν στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως εμφανίζει ανεπάρκεια στην ανάσχεση της πανδημίας.

«Γίνεται χαμός σήμερα με δωρεάν τεστ. Γιατί δεν τα κάνατε τόσο καιρό» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο διάστημα η Ελληνική Λύση εξέφραζε προβληματισμό για την αυστηρότητα των υγειονομικών μέτρων και για την χρήση μάσκας σε μαθητές.

Επίσης ο Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε τη συνταγογράφηση των τεστ.

«Αφήστε την γκρίνια και βάλτε πλάτη. Είναι η ώρα της εθνικής προσπάθειας» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης επικαλούμενος τα συγχαρητήρια που δέχεται η χώρα και ο Πρωθυπουργός για τις επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας.