Γιάννης Λύρας: Απέσυρε τη μήνυση η 92χρονη – «Δεν υπήρξε διαπληκτισμός» λέει ο πλαστικός χειρουργός
1 year, 2 days ago
6

Συμβιβαστική λύση βρέθηκε ανάμεσα στον πλαστικό χειρούργο, Γιάννη Λύρα και την ηλικιωμένη γυναίκα με την οποία φέρεται να καβγάδισαν για τα κοινόχρηστα.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Λύρας είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κηφισιάς καθώς η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά από καβγά που είχαν για τα κοινόχρηστα. Όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια στην αντιπαράθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα από την εισαγγελία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Λύρα για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση και στη συνέχεια ο ίδιος παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο να δικαστεί. Πλην όμως η υπόθεση αυτή έκλεισε.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Λύρα

«Δεν υπήρξε τίποτα. Καμία λεκτική αντιπαράθεση, ούτε τίποτα. Δεν ήμουν καν στο σπίτι μου. Το θέμα ήταν απειλή, εκφοβισμός για τον 3χρονο τέκνο μου από υπερήλικα άτομο, το οποίο συμπαθώ και ιδιαιτέρως» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Λύρας.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έκανα κατευθείαν τις κινήσεις προς την Δικαιοσύνη. Μετά γελάγαμε, τα βρήκαμε μεταξύ μας, ήταν πολύ ωραίο το κλίμα».