Γιατρός από την Αγγλία μας περιγράφει την πικρή του εμπειρία και μας προειδοποιεί να παίρνουμε σοβαρά τα μέτρα
3 years, 8 months ago
6

Δεν ξερω αν θα βοηθουσε να πω στους αναγνωστες σας οτι η οικογενεια μου ειμαστε οι μονοι στον στενο κυκλο φιλων που δεν εχουμε προσβληθει, αν και 5 απο εμας ειναι γιατροι (εχουμε φυσικα λαβει δρακοντεια μετρα). Απο τους στενους μου φιλους εδω ειχαμε τα εξης κρουσματα:

1. Πλαστικος χαιρουργος 43 ετων λεπτος, υγιης, αθλητικος, μη καπνιστης: επαθε COVID19 με επιλοκη περικαρδιτιδα- 15 μερες νοσηλεια, 4 μηνες σε αναρρωτικη (σερνεται…)
2. Δυο αδελφια, ειδικευόμενοι γιατροι, 30 και 28 ετων: μετα απο σχεδον 5 μηνες ο αδελφος ακομη δεν εχει οσφρηση και γευση, κουραζεται ευκολα (απο Μαραθωνοδρομος που ηταν) και παει παντου με αυτοκινητο ακομη και 3 τετραγωνα παρακατω…

3. Οικογενεια 4 ατομων, προσεβληθησαν ολοι: Γονεις 50αρηδες καθηγητες στο Πανεπιστημιο, φοιτητρια κορη, μαθητης γιος. Ο πατερας επεζησε απο θαυμα, αναπνευστικα και καρδιολογικα αναπηρος απο εκεη που ηταν ποδηλατης μεγαλων αποστασεων.

4. Αιγυπτια φιλη και συναδελφος, οικογενεια γιατρων και πολιτικων μηχανικων (το τονιζω για να υπογραμμισω την γνωση και επιγνωση του θεματος απο μορφωμενους ανθρωπους). Ο Γυναικαδελφος της φιλης μου Αρχιτεκτων 58 ετων, χωρις υποκειμενο νοσημα, την Δευτερα το πρωι ειχε συναχι και πυρετο 38, την Τριτη το πρωι μπηκε στο Νοσοκομειο, το βραδυ διασωληνωθηκε και την Παρασκευη το πρωι τους ειδοπιιησαν οτι πεθανε. Δεν ειχα παρει στη ζωη του ουτε Ντεπον.

Τα παραπανω δεν τα διαβασα στο Αρλεκιν, τα βιπερ Νορα ή σε φυλλαδες κιτρινου τυπου. Τα εζησα. Και ζω τις συνεπειες τους.

Ακριβως η λεξη κλειδι για μενα ειναι «Ελευθερια». Δεν γινομαι δουλα και οργανο οποιων θελουν να ξεκανουν τον κοσμακη. Η ελευθερια μου πηγαζει απο την δικη ΜΟΥ γνωση. Στην χωρα που ζω και εργαζομαι πχ μιλουσαν για ανοσια αγελης. Ειμαι στην προνομιουχο θεση να γνωριζω οτι οι κορονοϊοί ΔΕΝ καταλειπουν δια βιου ανοσια, αρα η ανοσια αγελης ηταν εξ αρχης ανοησια αγελης….
Αν χωραει εδω η γνωμη μιας γιατρου και δη Κλινικης Ανοσολογου (ειδικοτητα ειδικοτερη επι του θεματος απο την Λοιμωξιολογια- απλα δεν την εχετε στην Ελλαδα), μπορω να σας πω τί εκανα εγω 3 μηνες πριν η χωρα στην οποια ζω αποφασιση να παρη μετρα.

Απο τον Ιανουαριο λοιπον αρχισα να κρατω αποσταση απο τους ασθενεις στα εξωτερικα ιατρεια, να κρατω το παραθυρο ανοιχτο και απολυμαινω τα παντα.

Στην αρχη καποιοι καγχασαν, καποιοι μανατζερς μου εκαναν την παρατηρηση οτι τρομαζω τον κοσμο,, αλλα 2 μηνες αργοτερα ο,τι εκανα και αρχικα μου κατεκριναν το αντεγραψαν και το εκαναν υποχρεωτικο πρωτοκολλο για ολους.

Γιατι αρχισα να παιρνω αυτα τα μετρα απο τον Ιανουαριο οταν στην Αγγλια δεν υπηρχε ακομη ουτε ενα κρουσμα; Γιατι υποπτευομουν οτι ο ιος αυτος ειχε ανοσολογικα χαρακτηριστικα πολυ περιεργα για να ειναι μια αθωα τυχαια ιστορια. Κσι φυσικα τωρα που απογυμνωθηκαν πολλοι επωνυμοι και ο ρολος τους στην πανδημια, ειμαι πολυ ικανοποιημενη που, παιρνοντας αυστηροτατα μετρα απο την αρχη, ΔΕΝ εγινα συνεργος αυτων που σκηνοθετουν τα εγκληματα εναντιον της ανθρωποτητος.

Εννοειται οτι πιστευω οτι ειναι παντελως Α-νόητος οποιος, ενω πιστευει αυτα που οι οι διαφωνουντες αποκαλουν «θεωριες συνωμοσιολογιας», με την αστοχαστη συμπεριφορα του ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ εναν θανατηφορο ιο και ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ το εργο των εγκληματικων εγκεφαλων που σκηνοθετησαν την παγκοσμια διασπορα του.

Πηγή: newsone.gr