Γιώργος Αγγελόπουλος για Θεία Κοινωνία: «Θα πήγαινα να μεταλάβω. Δεν με φοβίζει η πανδημία, έχω φόβο Θεού»
3 years, 7 months ago
6

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο πρώην παίκτης του Survivor και γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Direct». Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της για τις φήμες περί παρουσίασης ή συμπαρουσίασης του γνωστού παιχνιδιού επιβίωσης. Αναλυτικότερα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι δηλώσεις του

Αρχικά σημείωσε πως δεν θα λάμβανε ξανά μέρος στο Survivor. Όσον αφορά την παρουσίαση, τόνισε πως «Θα το συζητούσα σίγουρα. Είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω. Όμως, θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι».

Όσον αφορά, δε, μια ενδεχόμενη συμπαρουσίαση του Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως «όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα»!

Είχε ζητήσει αλήθεια ο Ντάνος ένα πολύ μεγάλο ποσό για να αναλάβει χρέη… Bachelor στο ομώνυμο πρότζεκτ του Alpha; «Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια όποια δυναμική δεν σημαίνει ότι εγώ οτιδήποτε κάνω το κάνω με πάρα πολλά λεφτά και κανένας δεν γνωρίζει τις κουβέντες αυτές. Έχουν ειπωθεί διάφορα ποσά».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους ο Τάκης Χατζής ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο: «Έχω φόβο θεού», απάντησε ο Ντάνος. Ενώ στην ερώτηση αν θα πήγαινε να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως θα το έκανε. «Φυσικά θα πήγαινα να κοινωνήσω, δεν με ενοχλεί η πανδημία».

Γ. Αγγελόπουλος: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Direct»