Η Αθήνα σήμερα σε ισλαμικό κλοιό! Απαγορεύτηκαν πριν από λίγο οι δύο πορείες κατά της Γαλλίας
3 years, 6 months ago
6

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Με απόφαση του διευθυντή ασφαλείας, απαγορεύτηκαν και οι δύο πορείες! Εύγε! Φυσικά οι ευθύνες της κυβέρνησης παραμένουν διότι οι πορείες είχαν προαναγγελθεί εδώ και ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αργά το βράδυ του Σαββάτου, “οι παραπάνω απαγορεύσεις αποφασιστήκαν επειδή εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω ιδιαιτέρως πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ενώ απειλείται σοβαρά και η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη και την ισχύουσα υγειονομική νομοθεσία σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού”.


Μεγάλη ανησυχία και πολλές απορίες από δύο συγκεντρώσεις ισλαμιστών σχεδόν ταυτόχρονα με πορεία μάλιστα στην γαλλική πρεσβεία!

Πρόκειται λοιπόν για δύο συγκεντρώσεις που ειδικά η μία στρέφεται απευθείας κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος. Ενώ ως διοργανωτές εμφανίζονται ιρακινοί μετανάστες! Ενώ θα ακολουθήσει πορεία στην γαλλική πρεσβεία. Όλα αυτά με άδεια της κυβέρνησης, την ίδια στιγμή που πριν από λίγες ώρες ακόμα και ελληνορθόδοξος ιερέας έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στην Γαλλία.

Παράλληλα σχεδόν την ίδια ώρα θα γίνει και πορεία πακιστανών υποτίθεται για το Κασμίρ, που όμως θα κάνουν και μία στάση στην γαλλική πρεσβεία!
Είναι δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση να επιτρέπει σε ισλαμιστές να μεταφέρουν το μίσος τους κατά της Γαλλίας στο κέντρο της Αθήνας; Πραγματικά ελπίζουμε η κυβέρνηση να αναθεωρήσει και να απαγορεύσει αυτές τις δύο πορείες που ουσιαστικά είναι πορείες υπεράσπισης τρομοκρατικών ενεργειών και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, και να συλλάβει τους διοργανωτές.

Συγκεκριμένα:

12:00 : Συνάθροιση στην Πλατεία Συντάγματος από Ιρακινούς υπηκόους
διαβιούντες στην Χώρα μας και εν συνεχεία πορεία προς τη Πρεσβεία της
Γαλλίας (Λ. Β. Σοφίας 7, Αθήνα), για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους
για τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας.

13:00 : Συνάθροιση στην Πλατεία Κοτζιά από μέλη της ¨Ένωσης Κασμίρ
Ελλάδος¨ και μελών της Πακιστανικής Κοινότητας με αφορμή γεγονότα που
έλαβαν χώρα στο Κασμίρ.
– Θα ακολουθήσει μοτοπορεία με τελικό προορισμό την Πρεσβεία της Ινδίας
(Κλεάνθους 3, Αθήνα) και ενδεχόμενη ολιγόλεπτη στάση έξωθεν της
Πρεσβείας της Γαλλίας (Λ. Β. Σοφίας 7).

Είναι ξεκάθαρο ότι οι πορείες έχουν στόχο τον Γάλλο πρόεδρο και τον ίδιο τον πολιτισμό. Ελπίζουμε λοιπόν να μην ζήσουμε εικόνες όπως αυτές πρόσφατα στο Πακιστάν με αντίστοιχες διαδηλώσεις κατά της Γαλλίας (φωτό)