Η εποχή του Διαδικτύου: Η επίσκεψη του e-shop.gr στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
10 months, 2 days ago
6

Στο πλαίσιο των ενεργειών Δράσεις Ευθύνης του e-shop.gr και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το e-shop.gr επισκέφτηκε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό να τιμήσει το προσωπικό της Υπηρεσίας, για τη συμβολή του στην προστασία των χρηστών του διαδικτύου.

Οι Δράσεις Ευθύνης αποτελούν μια πρωτοβουλία ενεργειών του e-shop.gr και εντάσσονται στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του πρώτου ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος στην Ελλάδα. Το e-shop.gr επιλέγει να τιμήσει, αλλά και να στηρίξει Φορείς από διάφορους κλάδους, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά με σκοπό να αντιμετωπίσουν κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα και να βελτιώσουν με κάθε τρόπο τις συνθήκες ζωής μιας κοινωνίας ανθρώπων που ευτυχώς συνεχώς εξελίσσεται και διαφοροποιείται.

 

 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, αναγνωρίζοντας το έργο της Υπηρεσίας, με κατεύθυνση την προστασία του χρήστη από τις ηλεκτρονικές απειλές, έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας από την Διευθύντρια Marketing του e-shop.gr κα. Νίκη Προδρόμου. Επίσης, προσφέρθηκε στην υπηρεσία ipad τελευταίας τεχνολογίας και ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, με το προσωπικό και τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Βασίλειο Παπακώστα, αναφορικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο χρήστης να νιώσει ασφαλής και προστατευμένος από τις ηλεκτρονικές απειλές κατά την πλοήγηση του στο Διαδίκτυο.

 

Το Διαδίκτυο έχει γίνει αδιαμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι στις ζωές όλων μας, επομένως η ενημέρωση και η προστασία των χρηστών κρίνεται απαραίτητη.