Η Ιωάννα Πηλιχού για το #metoo: «Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει με τους θύτες»
2 years, 13 days ago
6

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε εκείνους που τοποθετούνται υπέρ των ανθρώπων, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα

Για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για το κίνημα #metoo μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αναφέρθηκε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι «συμπάσχουν με τους θύτες».

«Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει και ποιος δεν συμπάσχει με κάποιον, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για τόσο άσχημα πράγματα. Ούτε θα σταθώ σε αυτούς», είπε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Πηλιχού: "Δεν είμαι δικαστής για όσους έχουν κατηγορηθεί"

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το ακούω ότι έχουν υποστηρικτές και προφανώς όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι εγκληματίες έχουν οικογένεια και φίλους που μπορεί να αισθάνονται θετικά πράγματα για αυτούς».

Η ίδια αρνείται να πάρει τον ρόλο του «δικαστή», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα το θεωρήσουν αυτό τεράστιο θέμα και κάποιοι που θα θεωρήσουν το αντίθετο ακριβώς. Εγώ δεν είμαι δικαστής για να πω κάτι».

Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε αναφερθεί στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά».