Η μάνα των μαθητών της φωτογραφίας καταγγέλλει απειλές των ΜΑΤ πως χαστουκίσουν τα παιδιά
3 years, 4 months ago
6

Τον γύρο των ΜΜΕ αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει η φωτογραφία με περικυκλωμένους από τα ΜΑΤ, 15χρονους μαθητές.

Στο χθεσινό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ομάδα νεαρών προκάλεσε επεισόδια και φθορές, ενώ πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και προσαγωγές, όμως ορισμένα πλάνα από το τέλος της πορείας, όπου τα ΜΑΤ περικύκλωσαν μαθητές, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η μητέρα δύο μαθητών που απεικονίζονται στα πλάνα του βίντεο και στην viral φωτογραφία, μιλώντας στο Open ανέφερε ότι οι γιοι της 15 ετών που συμμετείχαν στην πορεία, επέστρεφαν στο σπίτι τους κατευθυνόμενοι προς το μετρό, όταν ξαφνικά περικυκλώθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.

«Θα φάτε χαστούκια»

Μάλιστα η μητέρα καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί ρώτησαν τα παιδιά αν έχουν κάτι ύποπτο πάνω τους και εκείνοι το αρνήθηκαν, οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν : «Αν βρεθεί οτιδήποτε να ξέρετε ότι και οι τέσσερις θα φάτε χαστούκια». Μάλιστα, όπως αναφέρει, δεν επέτρεπαν στα παιδιά να τηλεφωνήσουν στους γονείς τους και ότι για καλή τους τύχη, στο σημείο βρέθηκε ένας καθηγητής τους οποίος διαμαρτυρήθηκε κι έτσι τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα.

 

[newsbreak.gr]