Η ΝΔ για την απειλή του Γκλέτσου ότι θα πετάξει γιαούρτι στον πρωθυπουργό
1 year, 4 days ago
6

Αντιδράσεις στη ΝΔ.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει τον Απόστολο Γκλέσο να κρατάει ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ηθοποιό και μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει ότι «είναι τέλειο», προτού το φέρει κοντά στο πρόσωπό του προκειμένου να βγάλει φωτογραφία.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε μερικές ώρες μετά το σχόλιο «άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» που έκανε κάτω από ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του πρωθυπουργού λίγο πριν την προγραμματισμένη περιοδεία του δεύτερου στη Λαμία.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Θα ζητούσαμε την αυτονόητη διαγραφή του,  αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφερόμενη στον Απόστολο Γκλέτσο.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».