Η περιπέτεια ενός μοντέλου στο Tinder: Παραήταν όμορφη για να την αντέξουν…
3 years, 4 months ago
6

Την περιπέτειά της με τη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών Tinder θέλησε να κοινοποιήσει μία νεαρή από τις ΗΠΑ. Η κοπέλα που εργάζεται ως μοντέλο και αποκάλυψε πώς η εφαρμογή έσβησε το προφίλ της επειδή… παραήταν όμορφη και δημοφιλής.

Η 21χρονη Luna Benna εξηγεί ότι μπήκε στο Tinder το 2017 και προκάλεσε πανικό.

«Ημουν μικρή και έψαχνα την αγάπη. Λάμβανα πολλά μηνύματα, άλλα περίεργα, άλλα χαζά. Οι άντρες μου έκαναν δώρο διακοπές , μου έκαναν προτάσεις γάμου, μου έδιναν ακόμα και λεφτά φτάνει να έβγαινα μαζί τους. Εγώ δεν έκανα όμως ποτέ κάτι τέτοιο».

«Ηρθα σε επαφή με πολύ κόσμο μόνο μέσω μηνυμάτων και FaceTiming. Τελικά συνάντησα και κάποιους, όπως έναν που μου είπε ότι παρέλυσε από την ομορφιά μου μόλις με είδε».

Η εξιστόρηση της Luna συνεχίζεται με την αποκάλυψη ότι το Tinder τελικά πέταξε έξω τη νεαρή. Ο λόγος πίσω από αυτό ήταν ότι οι φωτογραφίες της ήταν τόσο δημοφιλείς που άρχισαν να δημιουργούνται ψεύτικοι λογαριασμοί με αυτές. Στο τέλος ήταν τόσα τα fake accounts, που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κλείσουν όλους τους λογαριασμούς με τις συγκεκριμένες φωοτγραφίες.

«Είναι πολύ απογοητευτικό όταν οι άνθρωποι φτιάχνουν fake προφίλ κλέβοντας τις φωτογραφίες σου».

Το μόνο ευχάριστο ήταν ότι η Luna κατάφερε λίγο πριν την αποβάλλει το Tinder να βρει από εκεί μία αληθινή αγάπη. «Βγήκα μαζί του και πήγαμε σπίτι του να φάμε. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ, δεν ήθελα να τελειώσει. Πλέον είμαστε ένα δυναμικό ζευγάρι».

Πάντως με τη δημοσιοποίηση αυτής της ιστορίας, πολλοί θίγουν την προσοχή του κοινού σε όλα τα ψεύτικα προφίλ που υπάρχουν στις εφαρμογές, προφίλ που μπορούν να σε παρασύρουν ακόμα και σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Οι φωτογραφίες της: