Η «συγγνώμη» του Ρουβά για την φωτογράφηση με το τζιπ στο Ηρώδειο – «Ουδεμία γνώση είχε η Mercedes»
3 years, 4 months ago
6

«Συγγνώμη» για την επιπόλαιη και άστοχη κίνησή του, να φωτογραφηθεί δίπλα σε ένα ακριβό τζιπ της Mercedes έξω από το Ηρώδειο, ζητά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με το protothema.gr, σημειώνει ότι η εταιρεία δεν είχε ουδεμία γνώση. «Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε α τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.

Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», αναφέρει.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι η εν λόγω διαφήμιση δεν είχε λάβει την προβλεπόμενη άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες, και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.