ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ!
3 years, 5 months ago
6

λαβε τα βαθύτερα νοήματα της φωτογραφίας μου μιας που το μόνο που είπα είναι «βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας»!

Την φωτογραφία την ΕΒΑΛΑ για να δείξω ότι κάποιοι εγκληματούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας. Διότι οι Τούρκοι, σε όλο το διάστημα που κυκλοφορούσαν έξω από τη Ρόδο και ο στόλος μας τους είχε στενό μαρκάρισμα. ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

Γιατί αυτοί είναι οι Τούρκοι. Ψάχνουν το εύκολο θύμα , το ανυπεράσπιστο. Και σε περίπτωση που προκαλούνταν εχτές θερμό επεισόδιο, σκόπευαν να βυθίσουν με πυραύλους όλα τα πλοία που είχαμε αραγμένα μέσα σε λιμάνια!

Η ερώτησή μου λοιπόν ήταν απλή και χτες ΔΕΝ ήθελα να την κάνω για ευνόητους λόγους:
Είναι δυνατόν έξω από το λιμάνι της Ρόδου, να διεξάγεται ουσιαστικά ΠΟΛΕΜΟΣ κι εσύ να έχεις δεμένα τα πλοία σου στα λιμάνια σα να λες στον Τούρκο, να εδώ είμαστε, βυθίστε μας! Τι θα συνέβαινε αν ξέσπαγε θερμό επεισόδιο εχτές; Θα ήταν ΝΑΙ ή ΟΧΙ οι 3 ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;
Αλλά ποιος να τα σκεφτεί όλα αυτά; Οι άκαπνοι πολιτικάντηδες ή τα βολεμένα τρόλια που κυκλοφορούν ακόμα και στη δική μου σελίδα και το παίζουν μπατριώτες;

Επειδή αυτές τις μέρες έχω στριμώξει την Κυβέρνηση κι επειδή γνωρίζουν ότι προτίθεμαι να προβώ σε αποκαλύψεις, στήνουν ήδη μια επιχείρηση φθοράς της αξιοπιστίας μου! Κι αυτό τους τρώει απ ότι φαίνεται πολύ περισσότερο χρόνο απ ότι θα έπρεπε να τους τρώει η αντιμετώπιση των Τούρκων!

Εβαλαν λοιπόν κάτι … κλαμένες μυροφόρες που ζουν με κάνα κατοστάρι ευρώ χορηγίες που τους δίνουν κάθε εβδομάδα, να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον κόσμο και πάλι για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά. Με μια επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου!

Και τι δεν είπαν!!! Στην αρχή έγραφαν σε μυστικές ομάδες που έχουν ότι η φωτό είναι παλιά και ότι στο λιμάνι δεν έχει ούτε ένα σκάφος μέσα. Όταν τους έκραξαν οι Ροδίτες που έβλεπαν με τα μάτια τους, είπαν ότι δεν είναι σκάφη του Π.Ν. αλλά του Λιμενικού μας!!! Κι έχουν δοθεί διαταγές να μην συμμετέχει το λιμενικό μας σε επιχειρήσεις!!!

Εφόσον τα ραντάρ των Τούρκων και οι δορυφόροι τους κατασκόπευαν εχτές όλη μέρα τις κινήσεις των πλοίων μας και τα είχαν στοχεύσει με σκοπό να τα βυθίσουν, σημαίνει ότι γνωρίζουν καλά για ποια σκάφη μιλάμε! Συνεπώς, αφού τα ξέρουν, μπορώ κι εγώ να απαντήσω στην μαύρη προπαγάνδα όσων με εκβιάζουν επί της ουσίας να πάψω να μιλάω:

Στις 13:30 εντός του λιμένα της Ρόδου, στον προβλήτα της κρουαζιέρας, βρισκόταν ΤΡΕΙΣ (3) ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ. Το τέταρτο πλοίο της φωτό ανήκε στην δύναμη της Frontex, το οποίο και αυτό αποτελούσε επίσης στόχο των Τούρκων!

Και το βράδυ τα πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού έγιναν ΤΕΣΣΕΡΑ (4).

Κανένα σκάφος του λιμενικού δεν υπήρχε εκεί που δείχνει η φωτό. Τα πολεμικά μας πλοία ήταν ΔΥΟ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ τύπου Ρουσσέν ( η Ρίτσος και η Ρουσσέν). Και άλλες ΔΥΟ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ παλαιότερου τύπου, Κομπαντάντ ΙΙΙ, (η Σημιτσόπουλος και ο Βότσης) !

Κι ερωτώ τον ίδιο τον υπουργό Αμυνας και τον Πρωθυπουργό: Την ώρα της όξυνσης της κατάστασης με το Oruc Reis εχτές, με τους δύο στόλους κοντά, ήταν ή δεν ήταν πρόβατα επί σφαγή τα 4 πλοία μας; Ηταν ή όχι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η ενέργειά σας να τα αφήσετε χτες ελλιμενισμένα την στιγμή που ένα θερμό επεισόδιο ήταν πιο κοντά από ποτέ;

Μήπως εχτές σας ξύπνησα απότομα κι αναγκαστήκατε να βάζετε λυτούς και δεμένους να λένε ότι ΔΕΝ ήταν σκάφη του ΠΝ αλλά σκάφη του Λιμενικού;;;

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια σας! Εδώ πλέον έχουμε ΠΟΛΕΜΟ. Και σε έναν πόλεμο οι ζωές των πολεμιστών μας δεν μπορεί να τίθενται σε κίνδυνο από άχρηστα ανθρωπάκια, που αντί να σκέφτονται τα πάντα, κάνουν το παν να μας αποδείξουν ότι λειτουργούν ως πιτσιρίκια που παίζουν στην κουζίνα με τα playmobil τους!

ΥΓ1.
Η σημαία ανάποδα είναι διεθνής συμβολισμός ότι το κράτος τελεί εν κινδύνω!

ΥΓ2.
ΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ! ΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
Και αυτό ήταν το κρυφό μήνυμά μου με την χτεσινή φωτογραφία. Δεν το έλαβαν και στράφηκαν εναντίον μου! Θα το λάβουν λοιπόν δημοσίως εντός της ημέρας, ως συνέχεια του παρόντος άρθρου! Γιατί εδώ που φτάσαμε, ή θα σοβαρευτούν ή θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου!

 Γιωργος Αδαλης