Ηλιόπουλος: Προκαλεί οργή το κορονοπάρτι της Ικαρίας – Επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας ο Μητσοτάκης
3 years, 2 months ago
6

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γευματίζει με συνεργάτες του στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ Χριστόφορου Στεφανάδη κατά την σημερινή επίσκεψή του στους Φούρνους Ικαρίας. Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει με τουλάχιστον 15 άτομα, που κάθονται σε δύο διαφορετικά τραπέζια.

Η φωτογραφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος με δήλωσή του επιτίθεται στον πρωθυπουργό:

“Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή. Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας”.

Ο Χρήστος Σπίρτζης την αναδημοσίευσε στο Twitter με το εξής σχόλιο: “Αληθεύει η καταγγελία πολίτη ότι, την ώρα που αποφασίζεται από την κυβέρνηση περιορισμός τα Σαββατοκύριακα και σκληρά νέα μέτρα, στην Ικαρία και το σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χρ. Στεφανάδη βρίσκονται ο πρωθυπουργός, παρέες ατόμων χωρίς μάσκες, παρουσία δεκάδων αστυνομικών; Περιμένουμε επιβεβαίωση ή διάψευση και τις ποινές που θα επιβληθούν στους συμμετέχοντες παραβάτες…”.