Ιωάννα Σουλιώτη: Η εξομολόγηση για τα «διαφορετικά» δίδυμα παιδιά της
1 year, 11 months ago
6

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ασχολήθηκε με το πώς διαμορφώνεται η προσωπικότητά μας, και ποιοι είναι οι παράγοντες που την επηρεάζουν.

Στο Μιχάλη Κεφαλογιάννη μίλησε σχετικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ιωάννα Σουλιώτη, και αναφέρθηκε στα παιδιά της.

«Έχω δύο παιδιά, δίδυμα, με τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Είναι 18,5 χρονών τα παιδιά μου, σπουδάζουν τώρα. Οι διαφορές τους φαίνονται στο πώς αντιμετωπίζουν τη ζωή. Η κόρη μου είναι πιο εκρηκτική, ο γιος μου είναι πιο ψύχραιμος. Ο γιος μου είναι πιο επικοινωνιακός, και η κόρη μου πιο ήσυχη. Έτσι ήταν από μωρά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή φερόμουν και στα δύο παιδιά το ίδιο. Αργότερα κατάλαβα ότι αυτό δε γίνεται. Έχει διαφορετική ψυχολογία το κάθε παιδί, και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Η στάση των γονέων είναι πολύ σημαντική. Τα παιδιά θεωρώ ότι αντιγράφουν τις συμπεριφορές που βλέπουν. Αυτό είναι πολύ λογικό, αυτό που βλέπουν, θέλουν να το μιμηθούν».

«Με τα παιδιά μου έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Για αυτό που δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω άποψη. Ό,τι και να θέλω να δώσω στα παιδιά μου, ο καθένας έχει τη δική του οπτική και διαμορφώνει τη δική του άποψη», υπογράμμισε σχετικά.

 

in.gr