Ιωάννινα: Μαχαίρωσε τον συγκάτοικό του μετά από διαπληκτισμό
11 months, 29 days ago
6

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε με ομοεθνή σύνοικό του και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τον αυχένα. Όπως αναφέρει το epiruspost, το επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη δομή της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες από διάφορες χώρες.

Κατά την έρευνα του χώρου του επεισοδίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Ο παθών διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-04-2023) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε με ομοεθνή σύνοικό του και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τον αυχένα.

Κατά την έρευνα του χώρου του επεισοδίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Ο παθών διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων».