Ιωάννινα: Την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή που ασελγούσε σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας
11 months, 5 days ago
6

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κραβαρίτη, που κατηγορείται για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού, πρότεινε σήμερα ο εισαγγελέας της έδρας και ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Όπως μεταδίδει το epiruspost.gr κατά την μεταφορά του 28χρονου στο Στρατοδικείο επικράτησε ένταση, καθώς συγγενείς του μικρού αγοριού επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον κατηγορούμενο και μέλη της οικογένειάς του που βρέθηκαν στον χώρο.

kravaritis2346_2

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος (για τον σκοπό αυτό δικάζεται σε Στρατοδικείο), το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο αγοράκι.

Στις 23 Ιουλίου του ίδιου χρόνου, οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το χρονικό

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση