ΗΠΑ: «Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του Τραμπ», δηλώνει ο οικονομικός σύμβουλός του!
3 years, 4 months ago
6

Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία, δήλωσε σήμερα ο οικονομικός σύμβουλος του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος αρνείται να παραδεχθεί την ήττα του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία», είπε ο Πίτερ Ναβάρο, ένας από τους οικονομικούς συμβούλους του απερχόμενου προέδρου, μιλώντας στο Fox Business.

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό (…) να καταλάβετε ότι θέλουμε επαληθεύσιμα ψηφοδέλτια, μια ψηφοφορία που να μπορεί να επικυρωθεί και μια έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών περί απάτης, τους οποίους έκαναν μάρτυρες που υπέγραψαν ένορκες, γραπτές καταγγελίες», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ δεν έχει αναγνωρίσει την ήττα του, σχεδόν μία εβδομάδα αφότου όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του Fox, προέβλεψαν τη νίκη του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν. Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί ελάχιστα δημοσίως, αλλά επιδίδεται σε δικαστικό «ανταρτοπόλεμο», αμφισβητώντας τα αποτελέσματα σε πολλές Πολιτείες. Ο ίδιος και οι σύμμαχοί του επαναλαμβάνουν ότι διαπράχθηκε απάτη στις εκλογές, χωρίς να παρουσιάζουν αποδείξεις.

Οι υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την ασφάλεια των εκλογών ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι δεν έχουν «καμία απόδειξη» για κυβερνοεπιθέσεις, κατά τη διάρκεια των εκλογών, που να αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.