Ηράκλειο Κρήτης: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 55χρονου που προφυλακίστηκε για ασέλγεια ανηλίκων
8 months, 17 days ago
6

Στη δημοσιότητα δίνονται από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης, που, πριν από λίγες ημέρες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για ασέλγεια ανήλικων αγοριών.

Κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, αποκαλύπτονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες άνδρα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη, όχι όμως τα 15, έναντι αμοιβής.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Πρόκειται για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΑΝΔΡΕΑ και της ΙΩΑΝΝΑΣ που γεννήθηκε το 1968 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-12-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.