«Ήρθε με ρουσφέτι φυτευτός και άπειρος»: Τα είπε όλα ο πρώην σταθμάρχης του ΟΣΕ Λάρισας ξεσπά για τον κατηγορούμενο
22 days ago
6

Ο πρώην σταθμάρχης του ΟΣΕ Λάρισας, Γιάννης Κολλάτος, μιλώντας στο Kontra24 για την τραγωδία στα Τέμπη, αναφέρθηκε στον σταθμάρχη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη σύγκρουση των τρένων.

Ο 59χρονος σταθμάρχης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Σάββατο, για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και τον ρόλο που διαδραμάτισε.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κολλάτος ξέσπασε εναντίον του κατηγορούμενου και ζητάει να μπουν σε πρώτο πλάνο, όλοι εκείνοι που τον έκαναν υπεύθυνο, χωρίς να διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις.

Ο πρώην σταθμάρχης του ΟΣΕ Λάρισας ξεσπά κατά του κατηγορουμένου

Όπως υπογράμμισε «η θέση αυτή χρειάζεται γνώση, εμπειρία και εκπαίδευση. Ο εν λόγω δεν μπορούσε να εργαστεί ως σταθμάρχης. Ο μόνος σταθμάρχης που έγινε μόνιμος με ρουσφέτι, ενώ οι άλλοι μπήκαν με μπλοκάκι. Ποιος είναι υπεύθυνος που έγινε αυτός σταθμάρχης; Δούλεψε 15 μέρες στη Καλαμπάκα και τον έφεραν «φυτευτό» στη Λάρισα και άπειρο. Ο Σταθμός Λάρισας χρειάζεται δύο σταθμάρχες σε κάθε βάρδια. Τους έδιωξαν για το κέρδος» και πρόσθεσε «αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση δεν θα είχαμε δυστύχημα παρά το ανθρώπινο λάθος. Απαξίωσαν τον ΟΣΕ για να τον πουλήσουν».