Ίσμα Τουλάτου: Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η δημοσιογράφος, τρεις ημέρες πριν γεννήσει
1 year, 8 days ago
6

Η Ίσμα Τουλάτου πέθανε σε ηλικία 52 ετών, μόλις τρεις ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο διαμέρισμα, όμως ήταν ήδη αργά. Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της, με το νεογέννητο κοριτσάκι να νοσηλεύεται αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια, στη ΜΕΘ νεογνών του «Έλενα Βενιζέλου».

Η κηδεία της θα γίνει, αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου, και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha, ο θάνατος της δημοσιογράφου προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν φίλοι και συνάδελφοί της, η Ίσμα Τουλάτου ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα και η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της ήταν για εκείνη το μεγαλύτερο όνειρό της.