«Εισβολή» Funds στην Χαλκιδική: Ακίνητα αλλάζουν μαζικά χέρια, έρχεται «τσουνάμι» παντού
10 months, 25 days ago
6

Χαμός με πλειστηριασμούς στην Χαλκιδική, προμήνυμα του τι έρχεται σε ολόκληρη την χώρα καθώς τα Funds έχουν βάλει στο μάτι τα ακίνητα των Ελλήνων!

 

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 200 ακίνητα στον νομό θα αλλάξουν χέρια το επόμενο διάστημα αλλά και μέχρι το τέλος του 2023.

Τράπεζες και εταιρείες Funds που συνδέονται με τραπεζικά χαρτοφυλάκια έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες!!!

Ως εκ τούτου αναμένεται τσουνάμι ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τουλάχιστον 220 ακίνητα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία του e-auction, της πλατφόρμας διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, συνολικά για την Χαλκιδική έχουν δρομολογηθεί να βγουν στο σφυρί περίπου 220 ακίνητα από αρχές Ιουλίου έως και το τέλος του 2023, εκ των οποίων τα 88 τουλάχιστον αφορούν πρώτες κατοικίες.

Μάλιστα ο αριθμός των ακινήτων που θα αλλάξουν χέρια αναμένεται να αυξηθεί, δεδομένου ότι ανεβαίνουν διαρκώς νέα ακίνητα στην πλατφόρμα.

Εκτός των άλλων, ο κατάλογος των πλειστηριασμών περιλαμβάνει επίσης οικόπεδα με κτίσμα, αγροτεμάχια, καταστήματα, βιομηχανικούς – βιοτεχνικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο πρώτο εξάμηνο του 2023, σε όλο τον νομό Χαλκιδικής έχουν διενεργηθεί πάνω από 600 πλειστηριασμοί, ενώ έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον οι 400, εκ των οποίων 93 ακίνητα άλλαξαν χέρια!!!

Ποιοι είναι ακριβώς οι νέοι ιδιοκτήτες;;; Σημειώνεται πως άνθρωπος που έχασε το σπίτι του, αποκάλυψε πως ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι από τα Σκόπια!!!

Υπογραμμίζεται πως από το σύνολο των ακινήτων που βγήκαν στο σφυρί, τα 158 ήταν οικιστικά ακίνητα με συνέπεια εκατοντάδες νοικοκυριά να ξεσπιτωθούν!!!

 

el.gr

photo intime