Κ.Βελόπουλος: «Η Ελληνική Λύση θα καταθέσει εξεταστική για Συμφωνία Πρεσπών και Μάτι» Χαρακτήρισε μεγάλο το κυβερνητικό σχήμα με 63 μέλη σε μία χώρα δέκα εκατομμυρίων πολιτών
10 months, 28 days ago
6

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «η Ελληνική Λύση είναι ένα κόμμα πατριωτικό, εθνικό, κοινωνικό, λαϊκό. Εγώ ξέρω τι είμαστε εμείς και το αποδείξαμε».

Αναφερόμενος στο νέο κυβερνητικό σχήμα δήλωσε ότι «πρέπει να ντρέπονται οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως της Μακεδονίας, που ο πρωθυπουργός απαξίωσε όλη τη Μακεδονία και δεν έβαλε υπουργό» ενώ παράλληλα, χαρακτήρισε μεγάλο το κυβερνητικό σχήμα με 63 μέλη σε μία χώρα δέκα εκατομμυρίων πολιτών. «Είναι αδιανόητο», είπε χαρακτηριστικά.

Βελόπουλος: Θέλω να δω το έργο του καθενός

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απέκλεισε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε σύγκλισης με κάποιο άλλο κόμμα λέγοντας ότι «δεν συνεργαστήκαμε με τη ΝΔ, θα συνεργαστώ με άλλα κόμματα που δεν τα ξέρω κιόλας; Θέλω να δω το έργο του καθενός».

Επίσης, προανήγγειλε, ότι το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση για εξεταστική επιτροπή όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και την πολύνεκρη φωτιά στο Μάτι.

Για τις προεκλογικές οικονομικές δεσμεύσεις της ΝΔ, ο κ. Βελόπουλος, υποστήριξε ότι «οι εντολές της Κομισιόν είναι συγκεκριμένες. Δεν μπορεί να παρεκκλίνουμε. Από 1η πρώτου του 2024 αρχίζουν τη δημοσιονομική πειθαρχία και πάλι», που, όπως είπε, σημαίνει ότι «θα έχουμε τρομακτικά προβλήματα από εδώ και στο εξής. Όποιος δεν το βλέπει μπροστά του, είναι δικό του θέμα».