Καφετζόπουλος καρφώνει Γεωργούλη: «Δεν τα κάνεις όλα ρε μεγάλε»
3 years, 5 months ago
6

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την περίοδο που είχε εμπλακεί με την πολιτική ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Γεωργούλη και κατά πόσο συνδυάζεται το αξίωμα που έχει με την παρουσίαση.

«Για ένα διάστημα το μόνο αξίωμα που είχαν ήταν αντιδήμαρχος Αθηνών, είχα αφοσιωθεί σε αυτό κι ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω κάτι άλλο.»

Για τον Αλέξη Γεωργούλη που παρουσίαζε τηλεπαιχνίδι παράλληλα με τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής είπε: «Τι κάνει; Δεν το ήξερα. Υποθέτω ότι υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα με την έννοια ότι ο ευρωβουλευτής υποτίθεται ότι είναι full time. Δεν είναι πάρεργο οπότε εκπροσωπείς στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού γιατί εκλέγουμε πολύ λίγους ευρωβουλευτές. Υπάρχει πολύ δουλειά από ότι ξέρω κι υπάρχει ένα ηθικό θέμα. Δεν τα κάνεις όλα ρε μεγάλε. Άσε που οι μισθοί είναι πολύ καλοί κι οι πλάγιες αποζημιώσεις των ευρωβουλευτών. Δεν νομίζω ότι το κάνει από ανάγκη. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα θεματάκι.»