Κακλαμάνης για τον τραυματία αστυνομικό: Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται
2 months, 10 days ago
6

Για τον βαρύτατα τραυματισμένο αστυνομικό μετά από την επίθεση χούλιγκαν και τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας από έναν 18χρονο στου Ρέντη μίλησε ο πρώην υπουργός Υγείας και γιατρός στο επάγγελμα, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού» είπε αρχικά στο ΟΝΕ Channel ο κ. Κακλαμάνης.

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει» πρόσθεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης συμπληρώνοντας «όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για τη μητέρα του, τον πατέρα του, τη σύζυγό του»

Ο πρώην υπουργός Υγείας σχολίασε, επίσης, πως «σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, η πολιτεία, οι συνάδελφοί του ο κόσμος που παρακολουθεί στην τηλέοραση αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση».