Καλλιθέα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές μοτοσυκλετών
1 year, 26 days ago
6

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων έπειτα από καταγγελία των κατοίκων της περιοχής.

Χθες τα ξημερώματα στην Καλλιθέα, γύρω στις 2. π.μ., επικοινώνησαν με την Άμεση Δράση κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι κατήγγειλαν ότι δύο άτομα έσπρωχναν μια πανάκριβη μηχανή κάτι που το θεώρησαν ύποπτο.

Τους έδωσαν τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας και αμέσως στο σημείο έφτασε ομάδα «ΔΙΑΣ». Εντόπισε δύο άτομα που κινούνταν με τη μηχανή που ταίριαζε στα χαρακτηριστικά της καταγγελίας και στο σήμα να σταματήσουν, εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα και κινήθηκαν πεζοί. Η άμεση κινητοποίηση με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της ομάδας «Ζ» είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο δραστών, οι οποίοι αμφότεροι ήταν κρυμμένοι σε πυλωτές πολυκατοικιών.

 

 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων βρέθηκε άλλη μια μοτοσυκλέτα τύπου enduro, η οποία διαπιστώθηκε πως επίσης είχε κλαπεί από τα ίδια άτομα λίγες ώρες πριν.

Στο αστυνομικό τμήμα Kαλλιθέας λίγες ώρες μετά κλήθηκαν και οι ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών, οι οποίοι αναγνώρισαν τις μηχανές τους δείχνοντας τις άδειες τους, ευχαριστώντας παράλληλα τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τόσο των περιπολικών, όσο και τους δικικλιστές των ομάδων «Ζ» και «ΔΙΑΣ».

Όσον αφορά τους δύο συλληφθέντες πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό οι οποίοι εξετάζονται από την Ασφάλεια αν έχουν κάνει και άλλες κλοπές.