Καρέ – καρέ το κορονοπάρτι στην Κρήτη – Γλέντι δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο [Βίντεο]
3 years, 5 months ago
6

Γλέντι εν μέσω πανδημίας στήθηκε χθες βράδυ σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο καταυλισμός βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο της περιοχής που σημαίνει ότι το κορονοπάρτι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αστυνομικές Αρχές επενέβησαν και το πάρτι, στο οποίο -σύμφωνα με το Mega- συμμετείχαν περίπου 15 άτομα, έληξε άδοξα.

Στον διοργανωτή επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ του ασκήθηκε και δίωξη για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Την ίδια ώρα, όσοι συμμετείχαν στο κορονοπάρτι θα κληθούν να πληρώσουν από 300 ευρώ ο καθένας.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, επιβλήθηκε ακόμη πιο “τσουχτερό” πρόστιμο σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου καθώς διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο ότι χθες Κυριακή ήταν ανοιχτό, παρά τις απαγορεύσεις και μάλιστα και μετά τις εννέα το βράδυ.

Η εν λόγω επιχείρηση θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 15.000 ευρώ ενώ της επιβλήθηκε και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το cretalive, “έπεσαν” πρόστιμα στο νησία και για λόγους μετακίνησης αλλά και για μη χρήση μάσκας. Ειδικότερα, για περιορισμό μετακίνησης επιβλήθηκαν 300αρια σε 57 περιπτώσεις. Τα περισσότερα στο Ηράκλειο, 38 στον αριθμό, 10 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και 3 στο Λασίθι.

Για μη χρήση μάσκας διαπιστώθηκαν 45 παραβάσεις: 22 στο Ηράκλειο, 11 στα Χανιά, 5 στο Ρέθυμνο, 6 στο Λασίθι και 1 σε ΒΟΑΚ.

https://www.megatv.com/2020/11/30/kriti-glenti-se-kataylismo-roma-epese-kampana-se-anoixto-katastima/

Η περίεργη καταγγελία για πρόστιμο σε ποδηλάτη που κατέβασε τη μάσκα για να… φάει

Στο μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία που έκανε ακροατής στο Ράδιο Κρήτη. Όπως είπε, ο γιος του που απολύθηκε από φαντάρος πριν από δύο εβδομάδες, συνηθίζει να αθλείται με το ποδήλατο τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Το περασμένο Σάββατο κι ενώ νωρίτερα είχε στείλει το σχετικό μήνμα στο 13033, πήγε να κάνει ποδήλατο. Σε πάροδο όμως της Λ. 62 μαρτύρων κι ενώ είχε αγοράσει μία τυρόπιτα προκειμένου να την φάει πάνω στο ποδήλατό του, αστυνομικός του βεβαίωσε πρόστιμο επειδή είχε κατεβάσει για λίγο τη μάσκα του για να φάει αυτό που είχε αγοράσει, σύμφωνα με το ekriti.