Κεραυνοί Ριζούλη: Ο Πέτσας διαβεβαίωνε ότι δεν θα έχουμε Lockdown και πήρε κόσμο στο λαιμό του!
3 years, 5 months ago
6

Με πολύ απλά λόγια ο Δημήτρης Ριζούλης εξηγεί και αποδεικνύει τα ολέθρια λάθη κυβερνητικών παραγόντων που αυτή τη στιγμή οδηγούν σε απόγνωση χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα.

Το περίεργο είναι γιατί κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι αλλά και μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης, ειδικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να στηλιτεύσουν αυτά τα γεγονότα που πληγώνουν βάναυσα την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία.

Πως δηλαδή έμποροι, επιχειρηματίες και μία σειρά ελεύθερων επαγγελματιών, άκουσαν τις διαβεβαιώσεις του Πέτσα και άλλων κορυφαίων υπουργών που απέκλειαν κάθετα οποιαδήποτε σκέψη για νέο Lockdown, Πήραν προμήθειες για τις επιχειρήσεις τους, γέμισαν τα ράφια τους, έκαναν επενδύσεις για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και είδαν έκπληκτοι μία ημέρα μετά τις διαβεβαιώσεις των κορυφαίων υπουργών, τον πρωθυπουργό να βγαίνει και να ανακοινώνει ολική αναστολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας!

Μία πραγματική καταστροφή της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, εάν απλούστατα οι κορυφαίοι υπουργοί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κρατούσα το στόμα τους κλειστό! Όχι να έλεγαν την αλήθεια, απλώς να μην έλεγαν τίποτα!

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Δημήτρη Ριζόυλη, διευθυντή της εφημερίδας Δημοκρατία εχθές στο Κόντρα.

newsbreak.gr