Κλέλια Ρενέση για πυρκαγιές: «Έχουμε κανονική δικτατορία με μία άνανδρη κυβέρνηση και έναν φοβισμένο λαό»
11 months, 1 day ago
6

Eξοργισμένη είναι η δημοφιλής ηθοποιός Κλέλια Ρενέση με τις φονικές πυρκαγιές που καταστρέφουν την χώρα, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη την οποία χαρακτηρίζει ως «κανονική δικτατορία» λόγω της στήριξης που απολαμβάνει από τα ΜΜΕ  αλλά και με τους πολίτες που της πρόσφεραν απλόχερα το ποσοστό του 41% για να κυβερνήσει ανενόχλητη και το κυριότερο χωρίς να κρίνεται.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία εκφράζεται συχνά μέσα από τα social media ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιλώντας για πραξικόπημα και δικτατορία ενώ έριξε τις ευθύνες στους Έλληνες πολίτες που δεν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Όταν όλη η χώρα καίγεται , έχουμε νεκρούς, χιλιάδες στρέμματα στάχτη, παρθένα δάση, άπειρα ζώα, δηλητήριο και καπνός πάνω απ’ όλη την χώρα και τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ παίζουν κανονικά το πρόγραμμα τους, τότε ξέρεις στα σίγουρα ότι έχει γίνει πραξικόπημα και έχουμε κανονική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Σε καιρούς αφύπνισης τώρα θα καιγόταν η Ελλάδα απ’ τον θυμό και την αγανάκτηση. Έχετε ρημάξει ότι άφησαν οι παππούδες μας για μας.

Απ’ τα δέντρα που φύτεψαν, απ’ τα χωριά που γέννησαν, απ’ τα χωράφια που θέρισαν, απ’ τις αξίες που μας πέρασαν, απ’ τα όνειρα που μας μπόλιασαν. Η χώρα είναι υπό κατάληψη μιας συμμορίας ανεύθυνων, επικίνδυνων αλαζόνων που στέκονται μόνο στη μόστρα, τσιμεντώνουν μνημεία και ζωές, και ευλογούν με ανάπτυξη των 500€ το μήνα και πολύ σας.

Είμαστε πιο μόνοι και αβοήθητοι από ποτέ.

Και φταίμε. Γιατί δεν έχουμε κοινότητα, δεν έχουμε φωνή, αλληλεγγύη, γιατί δεν είμαστε ομάδα, γιατί δεν γίναμε κι εμείς συμμορία. Συμμορία δικαίου και αγάπης.

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΗΔΙΑ τα λόγια τους πως δεν φταίνε για τους νεκρούς. ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟ!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ;;;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΙΣΧΗΝΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ;;

Η ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΗ , ΧΥΔΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ο ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά.