Κώδωνας κινδύνου από τον Μητσοτάκη: Κάνω έκκληση στο φιλότιμο σας – βίντεο
3 years, 8 months ago
6

Με τα κρούσματα του κορονοιού να βρίσκονται σε πλήρη έξαρση εντείνεται η επιχείρηση αφύπνισης των υγειονομικών αρχών και της κυβέρνησης για την πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας. Μετά το σήμα κινδύνου από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, ο πρωθυπουργός απηύθυνε μήνυμα μετά τη νέα τηλεδιάσκεψη που είχε με το επιτελείο του.

Η μάσκα πρέπει να γίνει μόνιμος συνοδός μας όπως τα κλειδιά μας, τα γυαλία μας το κινητό μας. Η κατάσταση που εξακολουθούμε να ζούμε είναι πρωτόγνωρη. Πρέπει να ενεργοποιήσουμε και πάλι το εθνικό μας εμβόλιο που δεν είναι άλλο από το φιλότιμο μας ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Εκτεταμένοι έλεγχοι μετά την έκρηξη κρουσμάτων, τόσο σε δημόσιες υπηρεσίες όπου είχαμε αρκετά κρούσματα όσο και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Σύσκεψη Κικίλια με τους διοικητές των νοσοκομείων σήμερα για να οργανώσουν το πλανο στην περίπτωση περαιτέρω κρουσμάτων.

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες μέχρι και τον 15γουστο όπου και θα κριθεί η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας καθώς και τα νέα μέτρα αν χρειαστούν.