Κοροναϊός : Πλήθος Λαρισαίων σπεύδουν για rapid τεστ – Ουρές οχημάτων στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης
3 years, 4 months ago
6

Οι Κινητές Μονάδες Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού πραγματοποιούν σήμερα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing».

Ουρές αυτοκινήτων έχουν σχηματιστεί στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα όπου κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κάνει rapid tests.

Οι πολίτες, εμφανώς ανήσυχοι, μετά και την «έκρηξη» κρουσμάτων στην περιοχή, συρρέουν στο σημείο με τα οχήματά τους για εξεταστούν για κοροναϊό, όπως φαίνεται και βίντεο του τοπικού μέσου onlarissa.gr

Οι Κινητές Μονάδες Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαιών στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού πραγματοποιούν σήμερα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing».

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό, έως 4 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νέαπολης. Οι πολίτες αφήνουν τα στοιχεία τους και ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

in.gr