Κορωνοϊός -Κραυγή αγωνίας από γιατρό του Παπανικολάου: Σχεδόν σε 14 ώρες γέμισε η ΜΕΘ!
3 years, 4 months ago
6

«Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο. Ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς;», γράφει σε ανάρτησή του ο γιατρός του «Παπανικολάου»

Την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία, από την πίεση που δέχονται, λόγω ασθενών με κορωνοϊό, περιγράφει με ανάρτησή του, γιατρός του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει, χθες κατά την εφημερία του νοσοκομείου, σε περίπου 14 ώρες, σχεδόν γέμισε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Χθες η Β ΜΕΘ τέθηκε εκ νέου (2η φορά) στη μάχη έναντι στον covid-19. Πόσος χρόνος νομίζετε χρειάστηκε για να γεμίσει σχεδόν? Να σας πω εγώ: 14 ώρες‼️», γράφει.

Ο γιατρός Ελευθέριος Σιώμος, κάνει έκκληση σε όλους εκείνους που δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό και δεν τηρούν τα μέτρα.

Όπως λέει στην ανάρτησή του: «Δεχόμενη τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ.Παπανικολάου», όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών. Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» (ω ναι). Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια.

Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο (μπράβο στους συναδέλφους), ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρυσμα? Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα?».

giatros11