.Κωστέτσος για 27χρονη στην Κω: «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους πεινασμένους για σεξ» «Η φιλοξενία και η στέγη που χαρίζεται στους αλλοδαπούς είναι επικίνδυνη για τους ίδιους που την προσφέρουν»
11 months, 1 day ago
6

Ο γνωστός σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος, με ανάρτησή του στο Instagram, εξέφρασε την αγανάκτησή του για το φρικτό έγκλημα στην Κω με θύμα την 27χρονηςΑναστάζια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους στερημένους στο σεξ».

«Δυστυχώς είναι αλήθεια! Πώς ο μεγαλύτερος φόβος! Η αλήθεια που γνωρίζουμε αλλά δεν θέλουμε να είναι αλήθεια! Πώς η ομορφιά η ανθρώπινη ζωή στραγγαλίζεται δολοφονείται από απολίτιστους… ανθρώπους! Πεινασμένους και στερημένους στο σεξ!», γράφει χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Που η φιλοξενία και η στέγη που τους χαρίζεται είναι επικίνδυνη για τους ίδιους που την προσφέρουν απλόχερα στον βωμό της ανθρώπινης αλληλεγγύης!

Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους… “ανθρώπους”! Στην πατρίδα μας!», καταλήγει ο γνωστός σχεδιαστής για την ειδεχθή υπόθεση.

pronews.gr