«Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα»: Γενέθλια για τον Γεράσιμο που δίνει μάχη στη ΜΕΘ μετά από το δυστύχημα στα Τέμπη
11 months, 3 days ago
6

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γεράσιμος που τραυματίστηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και σήμερα,Τρίτη 23 Μαΐου, έχει γενέθλια καθώς έκλεισε τα 21 του χρόνια.

Ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ακόμα σε κώμα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη και σοβαρή, παρά την αισιοδοξία που επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Η θεία του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας:

«21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε».

Ο Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity62 που το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη. Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.