Κρήτη: Πατέρας δύο παιδιών ο 50χρονος που έχασε τη ζωή του στην κακοκαιρία
1 year, 6 months ago
6

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον θάνατο του 50χρονου Κώστα, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και στο επάγγελμα ήταν φωτογράφος.

Ο άτυχος άνδρας, παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από το νερό και τη λάσπη στην Αγία Πελαγία, ενώ αγνοείται μια 50χρονη γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος διατηρούσε ένα σπίτι στην Αγία Πελαγία και σήμερα έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με την 50χρονη προκειμένου να πάνε να το καθαρίσουν και να κάνουν κάποιες άλλες εργασίες.  Όταν όμως έφτασαν στην Αγία Πελαγία οι ουρανοί είχαν ανοίξει, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Τότε, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να βγει από το αμάξι, όμως από τότε αγνοούνται τα ίχνη της. Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.

Ο σύζυγός της μίλησε στο neakriti.gr, και ανέφερε ότι: «Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες. Ο άτυχος άνδρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν. Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα», περιγράφει ο σύζυγός της αγνοούμενης και συνεχίζει λέγοντας «Ήρθαμε με το γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα η γυναίκα μου έλειπε. Μακάρι να είναι ζωντανή αυτό θέλω μόνο», αναφέρει χαρακτηρίστηκα με αγωνία.